About

Ann Berten Sss

Over ons

Wij zijn Berten en Ann en zijn beiden gepassioneerd door beelden. Berten als fotograaf achter de camera, Ann neemt de selectie, presentatie en afwerking voor haar rekening.
Sedert 1999 is onze zaak gevestigd in Aarschot, van bij het begin werd er resoluut gekozen om fotograaf te zijn in plaats van fotohandel. Bij gevolg verkopen we in de eerste plaats onze eigen gemaakte beelden, in de studio of op reportage. Daarnaast kan je ook beroep op ons doen voor reproducties, foto-montages of groot formaat afdrukken op kwalitatieve dragers zoals fine-art papier, bariet, of alubond en plexi-prints.


Met andere woorden: wij vormen samen het perfecte team om al jouw fotografische wensen te vervullen op een pure, authentieke manier. We verwelkomen jou graag in onze fotostudio te Aarschot, waar Berten je speels meevoert doorheen een wervelende fotosessie en waarvan de prachtige, intense beelden je zullen verbazen!


Berten is een gedreven fotograaf met veel ervaring in het portretteren. Zowel in zijn fotostudio als op verplaatsing in jouw bedrijf of op jouw favoriete locatie combineert hij zijn ervaring en uitstekend vakmanschap met zijn gave om jou op je gemak te stellen en je te doen ontspannen. Dat resulteert in sprekende, sprankelende foto's.  Berten haalde zijn kennis zowel op scholen (Fotovakschool Apeldoorn, Kunstacademie Hasselt) als op de werkvloer: hij was jarenlang de vaste assistent van fotograaf Stefan Aldelhof uit Tessenderlo.  Ook vandaag nog blijft bijscholing zinvol, ondermeer door de trainingen van Studio vzw, de beroepsvereniging van fulltime fotografen waarvan Berten ook voorzitter is.  Daarnaast maakt Berten ook deel uit van ID Photoagency.

Ann helpt je vakkundig en met gevoel voor esthetiek jouw mooiste beelden uit te kiezen, waarna ze met een open blik, samen met jou, de presentatievorm zoekt die precies overeenstemt met jouw stijl en eigenheid. Vervolgens worden jouw favoriete beelden met de grootste zorg afgewerkt. Het resultaat is een kunstwerk waar je terecht trots op mag zijn. Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij, waar je ook onze verschillende presentatievormen zoals canvas, alubond, 3D-box, fotoboek kunt ontdekken.

Maak een afspraak          Contact          Cadeaubon