About

20201102 Selfie 001 P Scz

Berten is een gedreven fotograaf met veel ervaring in het portretteren. Zowel in zijn fotostudio als op verplaatsing in jouw bedrijf of op jouw favoriete locatie combineert hij zijn ervaring en uitstekend vakmanschap met zijn gave om jou op je gemak te stellen en je te doen ontspannen. Dat resulteert in sprekende, sprankelende foto's.  Berten haalde zijn kennis zowel op scholen (Fotovakschool Apeldoorn, Kunstacademie Hasselt) als op de werkvloer: hij was jarenlang de vaste assistent van fotograaf Stefan Aldelhof uit Tessenderlo.  Ook vandaag nog blijft bijscholing zinvol, ondermeer door de trainingen van Studio vzw, de beroepsvereniging van fulltime fotografen waarvan Berten ook voorzitter is.  Daarnaast maakt Berten ook deel uit van ID Photoagency.

Sedert 1999 is de zaak gevestigd in Aarschot, van bij het begin werd er resoluut gekozen om fotograaf te zijn in plaats van fotohandel. Bij gevolg verkopen we in de eerste plaats onze eigen gemaakte beelden; in de studio of op reportage. Daarnaast kan je ook beroep op ons doen voor reproducties, foto-montages of groot formaat afdrukken op kwalitatieve dragers zoals fine-art papier, bariet, of alubond en plexi-prints.

Met andere woorden: Berten fotografie is de perfecte match om al jouw fotografische wensen te vervullen op een pure, authentieke manier. Welkom in de fotostudio te Aarschot (enkel op afspraak), waar Berten je speels meevoert doorheen een wervelende fotosessie en waarvan de prachtige, intense beelden je zullen verbazen!

Berten fotografie is de werknaam van Zinnig Licht bv BE0644842043

Contact          Cadeaubon