Corona informatie

Covidii

Het coronavirus heeft ons in de greep

We zijn ons bewust van ernst de zaak en willen uiteraard het beste voor onze klanten.  

Daarom deze maatregelen:  >UPDATE  18 mei 2020<

Eindelijk mogen we weer aan het werk!  Met veel enthousiasme vliegen we er weer in.  Uiteraard volgen we de opgelegde maatregelen: geen drukte in de winkel, afspraken fotoshoots met ruimte tussen om de studio weer netjes te maken.  We voorzien hand reinigingsgel, er is een Corona-shield in de winkel.  
Voor pasfoto's is een mondmasker niet nodig.  En ook voor andere portretten best niet ;-)

Fotoshoots in familiale bubble zijn uiteraard geen probleem.  Voor generatie-portretten wachten we nog even.  Wil je toch een groepsfoto van meerdere gezinnen of collega's: we kunnen iedere bubble apart fotograferen en monteren.

Heb je vragen, wil je een fotoshoot verplaatsen , contacteer ons telefonisch op 016 57 22 42 of 0475 70 92 51 en via email naar ann@berten.be

Graag willen we even opmerken dat de maatregelen die genomen worden om het coronavirus in te dijken dagelijks bijgesteld kunnen worden. Dit wil ook zeggen dat de maatregelen die we vandaag nemen morgen anders kunnen zijn…

We volgen de situatie van heel kortbij op en houden je bij updates op de hoogte via deze pagina.

Voor de rest wensen wij jullie allemaal een goede gezondheid en veel sterkte in deze moeilijke tijd.  Als jullie nog vragen hebben of bijkomende info wensen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Berten & Ann