Corona informatie

Covidii

Het coronavirus houdt ons nog steeds in de greep

We zijn ons bewust van ernst de zaak en willen uiteraard het beste voor onze klanten.  

Daarom deze maatregelen:  >UPDATE  27 november 2020<

Beste klanten,

Naar aanleiding van de beslissingen van de veiligheidsraad van 27 november hebben we de toelating gekregen om onze studio terug open te stellen voor particuliere klanten en dit onder strikte voorwaarden: 
- Fotoshoots in studio zijn toegelaten: maar enkel voor 1 persoon of een volwassene met kinderen onder de 12.
- Families of groepen zijn momenteel niet toegelaten.  
- Fotoshoots buiten op locatie is toegestaan met maximaal 4 personen, kinderen onder de 12 jaar niet meegerekend.
- Pasfoto's steeds op afspraak 
- Professionele klanten mogen met meerdere personen in de studio (op voorwaarde dat ze anderhalve meter afstand houden).

Voor iedereen geldt dat mondmasker de hele tijd gedragen moeten worden (dus ook tijdens poses voorbereiden), en enkel op moment van opname af mogen.

Voorlopig werken we alleen op afspraak

Opdrachten voor bedrijven kunnen nog wel.  Conclusie Ministerieel besluit:
"B2B opdrachten kunnen nog, in de studio of bij de klant.  Zakelijke opdrachten zijn toegestaan, zowel portretten als producten,  ... mits alle andere maatregelen en protocollen worden gevolgd"

Heb je vragen, wil je een fotoshoot verplaatsen, contacteer ons telefonisch op 016 57 22 42 of via email naar ann@berten.be

Graag willen we even opmerken dat de maatregelen die genomen worden om het coronavirus in te dijken dagelijks bijgesteld kunnen worden. Dit wil ook zeggen dat de maatregelen die we vandaag nemen morgen anders kunnen zijn…

We volgen de situatie van heel kortbij op en houden je bij updates op de hoogte via deze pagina.

Voor de rest wensen wij jullie allemaal een goede gezondheid en veel sterkte in deze moeilijke tijd.  Als jullie nog vragen hebben of bijkomende info wensen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Berten & Ann